Borus Kinderopvang

Borus Kinderopvang heeft op meerdere locaties gezellige, uitdagende en ontwikkelingsstimulerende opvang voor uw kind. Wij hebben jarenlange ervaring met dagopvang en naschoolse opvang en ook flexibele tijden zijn mogelijk. Wij hebben vestigingen in Abcoude, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Uithoorn, Lisserbroek en in De Hoef.

Borus Kinderopvang is een verantwoordleijke kinderopvang die bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind in een veilige en gezonde omgeving.

Dagopvang

Borus Kinderopvang verzorgt dagopvang voor kinderen uit alle leeftijdscategorieën in een persoonlijke, warme en gezellige sfeer. Onder dagopvang verstaan wij het verzorgen, ondersteunen en stimuleren van uw kind. Werkende ouders hebben vaak behoefte aan voorschoolse opvang en dagopvang van hun kind. Borus kinderopvang biedt deze mogelijkheid en ons gespecialiseerde personeel zal u kind goed verzorgen. De ouders die nu al bij ons komen hebben vertrouwen in ons en weten dat de ontwikkeling en verzorging van hun kind bij os centraal staat. Baby´s kunt u met een gerust hart aan ons toevertrouwen, daar wij op dezelfde lijn liggen dan u als ouder. Wij creëren een thuissituatie voor het kind en creëren een veilige en stabiele omgeving. K

Buitenschoolse opvang

Bij onze buitenschoolse opvang worden kinderen in staat gesteld om vriendschappen op te bouwen en geleerd zelf initiatieven te nemen. Wij zijn gespecialiseerd in afwisselende dagprogramma´s en hebben uitdagende workshops voor de kinderen. Wij hebben voldoende ruimte voor ontspanning en vrijheidsbeleving. Bij buitenschoolse opvang is het belangrijk dat kinderen zelf initiatieven nemen en die vaardigheid leert ons vakkundige personeel de kinderen aan. Onze pedagogische medewerkers van Borus kinderopvang zij betrouwbaar en zijn gespecialiseerd in het opvangen van baby´s, peuters, kleuters en oudere kinderen.

Tarieven

Er zijn verschillende mogelijkheden voor opvang en aan de hand van uw keuze wordt ook de ouderbijdrage bepaald. U kunt kiezen uit de vroeger groep, de midden groep, de late groep of de reguliere groep.

Inschrijven

Via het online inschrijfformulier kunt u aangeven in welk soort opvang u geïnteresseerd bent. Uw wensen staan voorop en naar aanleiding van uw wensen zullen wij ook reageren. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan kan het persoonlijk gesprek plaatsvinden. U zult zien u zult er geen spijt van krijgen.