Babyshower cadeautips

Als je een pas geboren baby kent van een vriend, vriendin of familielid wil je natuurlijk een cadeau kopen. Sommige geven al voor de zwangerschap cadeaus bijvoorbeeld bij een babyshower. Je vraagt je hierbij af, wat je de baby (en ouders) cadeau kunt geven. Hier volgen enkele tips

Babykleding en beddengoed

Het meest populaire cadeau is babykleding. Kledingstukken zoals, schoenen, ondergoed, broeken, jurkjes, tops, badkleding of bijv: Een pyama. Je kan kleding kopen dat de baby direct kan dragen of je koopt kleding op de groei. Als je zelf geen verstand hebt van maatvoering kan je het vragen bij een speciaalzaak. Hiernaast kan je denken aan beddengoed, zoals dekens. Zowel kleding als beddengoed kan je laten bedrukken met de voornaam van de baby.

Verzorgingsproducten en handige babyspullen

Van pampers, babypoeder en andere verzorgingsproducten heb je nooit genoeg. Je kan hierbij een pakket samenstellen met verzorgingsproducten en enkele andere zaken, zoals een speen, knuffel of kindvriendelijk speelgoed. Denk hierbij ook aan kinderboeken van Woesel en Pip of andere sprekende figuren zoals Dora. Als jonge moeder heb je een hoop vragen, daarom is het leuk om ouders een boek te geven over de verzorging van een baby. Andere handige babyspullen zijn medische producten zoals een thermometer, nagelknipper en pijnstillers speciaal voor de baby. Handig voor onderweg is een mooie luiertas.

Cadeau voor de ouders

In plaats van een cadeau voor de baby is het leuk een cadeau te geven aan de ouders. Denk aan een arrangement bij een welness resort, bestaande uit: massage, pedicure, manicure, termimische bad en / of een lunch / diner. Dit zijn de wat kostbare cadeaus en kan je daarom eventueel combineren met een ander familielid.

Cadeaubonnen als cadeau

Als je niet weet wat je geven wilt of wilt voorkomen dat de ouders teveel van de zelfde cadeaus krijgen, kan je kiezen voor een cadeaubon. Je kan hierbij kiezen voor een cadeaubon van een specifieke winkel, vv-bon of ander algemeen cadeaubon. Een goede tip voor de ouders is om een cadeaulijst online aan te maken. Hiervoor zijn verschillende websites. Op deze manier kan je vriend, vriendin of familielid aankruisen wat je hebt gekocht voor de baby. Op deze manier is voor iedereen duidelijk wat al gekocht is, waarmee je de aankoop van verdubbelingen voorkomt.
Een cadeaubon voor een welness resort of een cadeau, zoals verzorgingsproducten of babykleding. Elke cadeau maak je bijzonder door een originele cadeauverpakking.